Tapetointityöt ja kodin kaikki pintaremontit

Etsitkö luotettavaa remonttimiestä, joka uudistaa kotisi seinät ammattitaidolla ja pysyen aikataulussa? Tässä sinulle sellainen 👋

Moi,

"Olen Karoly Barath. Minulla on yli 20 vuoden kokemus tapetointitöistä ja pintaremonteista. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme yli 400 remonttia kotitalouksissa ja yrityksissä. Teemme remontit aina alusta loppuun ja autamme kaikissa remonttitarpeissa"

PALVELUT

Teemme kodin kaikki tapetointityöt huolellisesti ja ammattitaidolla. Työt toimitetaan aina viimeisteltynä ja ajallaan. Suojaamme huolellisesti kohteen ympäristön ja emmekä jätä sotkua peräämme.

  • kaikki tapetointityöt; erilaiset tapetit, kuviotapetit, tekstiilitapetit jne.
  • seinien pohjatyöt
  • vanhan tapetin poisto
  • seinien tasoitus
  • kaikki kodin pinnat

Pyydä tarjous alhaalla olevalla lomakkeella. Vastaamme nopeasti​.

PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME

"Tein kesällä 2020 Karin remonttiyrityksen kanssa sopimuksen 82 neliöisen rivitalo asuntoni pintaremontista. Sopimus sisälsi kaikkien sisäseinien maalauksen, osassa seinissä oli tapetit, jotka poistettiin, makuuhuoneiden ikkunoihin laitettiin ikkunalaudat, keittiön välitilaan asennettiin lasilevy, kylpyhuoneen seiniin lisättiin säilytyskoreja sekä pyykinkuivausteline Oskarin oksa. Tämän lisäksi piha-aidan pikku koirien menevät aukot paikattiin. Kaikki työt tehtiin huolella, työnjälki oli erinomainen. Sovittu budjetti ja aikataulu piti sekä loppusiivous hoidettiin hyvin. Olen erittäin tyytyväinen tehtyyn remonttiin. Meillä jatkuu varmasti yhteistyö ensi keväänä, kun pihan terassi uusitaan.

Maija-Liisa

Tuusula

"Kari teki kerrostalokotimme maalaus -ja korjausremontin. Olemme hyvin tyytyväisiä tulokseen! Kaikki sujui suunitellusti ja sekä aikataulu - että kustannusarviot pitivät paikkansa. Työt oli tehty huolellisesti ja ammattitaitoisesti ja juuri kuten oli sovittu. Karin kautta järestyi myös remontin loppusiivouksen jälkeen asunnon muu siivous, joka sekin tehtiin erinomaisesti. Suosittelemme mielellämme Karin firmaa! "

Seija Siikala ja Pauli Nykänen

Helsinki

" Kohtelias ja luotettava yrittäjä. Hinta/laatu-suhde kohdallaan.

Työn jälki erinomaista ja siistiä, yhteistyö pelasi moitteettomasti sekä asiakkaan toiveet kuunneltiin ja toteutettiin hienosti.

Koko urakka tehtiin huolella ja selkeästi aina tarjouksesta loppuun asti. Remontin kuluessa asiakas pidettiin ajan tasalla kaikista asioista.

Ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu, työn jälki hyvä.

Voin suositella Karin remonttia. Kiittäen ja parhain terveisin Eva "

Eva Silvennoinen

Espoo

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ


USEIN KYSYTTYÄ

1. Teetkö muutakin kuin pintaremonttia?

Teemme pintaremontin lisäksi keittiöremontteja sekä kaikkea mitä tulee vastaan projektin yhteydessä.. Hoidamme mielellämme kaikki kodin remonttitarpeet.

2. Meillä on materiaalit valmiina, tuletteko tekemään remontin?

Tulemme tekemään remontin jo työmaalla olevista materiaaleista tai tuomme materiaalit mukanamme. Opastamme tarvittaessa etukäteen materiaalien hankinnassa

3. Pitääkö aikataulut ja laatu?

Asiakkaamme ovat kiitelleet meitä täsmällisistä aikatauluista. Saamme projektit aina tehtyä sovitussa aikataulussa ja sovitulla laadulla. Meille on tärkeää että teemme kanssasi remontin loputtua katselmuksen, jossa sinun on mahdollista kertoa jos jokin painaa mieltäsi ja et ole tyytyväinen siihen. Teemme remontin aina niin että olet 100%:sti tyytyväinen.

Tapetointityöt - Ammattitaitoa vuosikymmenten kokemuksella

Kun puhutaan kodin remonteista, tapetointityöt ovat yksi keskeisimmistä osa-alueista. Ne voivat muuttaa tilan ilmeen täysin ja luoda uudenlaista tunnelmaa. Kariremontti on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita tapetointipalveluita, jotka perustuvat vankkaan ammattitaitoon ja yli 20 vuoden kokemukseen alalta.

Miksi valita Kariremontti tapetointitöihin?

Kokemus ja ammattitaito: Yli 20 vuoden kokemus takaa, että tiedämme, mitä teemme. Olipa kyseessä sitten makuuhuoneen tai olohuoneen tapetointi, meillä on tarvittava tietotaito ja välineet työn suorittamiseen.

Täsmällisyys: Pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Tiedämme, kuinka tärkeää on saada projekti valmiiksi ajallaan, jotta asiakkaamme voivat nauttia uudistuneesta tilastaan mahdollisimman pian.

Laatu: Käytämme vain parhaita tapetteja ja materiaaleja. Tämä takaa kestävän ja pitkäikäisen lopputuloksen.

Tapetointityöt ovat keskeinen osa kodin remontointia. Ne voivat tuoda tilaan uutta eloa ja muuttaa sen ilmettä radikaalisti. Kariremontti on luotettava kumppani kaikissa tapetointitöissä, ja voimme taata laadukkaan lopputuloksen jokaisessa projektissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tapetointitöistä jo tänään!

Tapetointityön merkitys kodin arvossa

Monet eivät välttämättä ymmärrä, kuinka suuri vaikutus tapetointityöllä voi olla kodin arvoon. Uusi tapettipinta voi paitsi raikastaa kodin ilmettä, myös lisätä sen markkina-arvoa. Erityisesti, jos olet suunnitellut myyväsi kotisi lähitulevaisuudessa, ammattimaisesti tehty tapetointi voi olla investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Tapetointityön haasteet ja niiden ratkaisut

Jokainen tapetointiprojekti on ainutlaatuinen, ja sen mukana tulee omat haasteensa. Seinien epätasaisuudet, kuluneet pinnat tai erityiset materiaalit voivat vaatia erityistä huomiota. Onneksi Kariremontin ammattilaisilla on kokemusta monenlaisten haasteiden ratkaisemisesta. Käytämme erityisiä pohjamaaleja ja tekniikoita varmistaaksemme, että lopputulos on aina täydellinen.

Yhteistyö asiakkaan kanssa

Kariremontti arvostaa avointa yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Ennen tapetointiprojektin aloittamista keskustelemme asiakkaan kanssa hänen toiveistaan ja tarpeistaan. Tämä varmistaa, että lopputulos vastaa asiakkaan visiota ja että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä työn tulokseen. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ottaa meihin yhteyttä, voit tehdä sen täältä.

Tapetointityö ei ole pelkästään seinien peittämistä uudella kuviolla. Se on taito, joka vaatii huolellisuutta, tarkkuutta ja ammattitaitoa. Kariremontti on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua tapetointitöissä. Oli kyseessä sitten pieni huone tai koko talo, voit luottaa siihen, että työ tehdään huolella ja ammattitaidolla.