KODIN PIENET JA ISOT KEITTIÖREMONTIT HUOLELLISESTI JA TYYLIKKÄÄSTI 

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Sipoo, Järvenpää, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo ja Mäntsälä

Etsitkö luotettavaa keittiöasentajaa, joka tulee asentamaan UUDET KEITTIÖN KAAPIT tai KUNNOSTAA VANHAT KAAPISTOT ammattitaidolla  ja laittaa samalla kuntoon keittiön lattiasta kattoon? Tässä sinulle sellainen 👋

"Olen Karoly Barath. Minulla on yli 20 vuoden kokemus keittiöremonteista, joissa hyödynnän niin puusepän taitoja, kuin asentajan ja maalarin osaamistani. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme yli 400 remonttia kotitalouksissa ja yrityksissä. Teemme keittiöremontit aina alusta loppuun ja autamme muissakin kodin remonttitarpeissa. Samalta luukulta koko koti.

PALVELUALUEET: 

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Sipoo, Järvenpää, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Tuusula, Pornainen ja Mäntsälä

Keittiön remonttivaihtoehdot

On tärkeää valita kotiin oikean mittakaavan keittiöremontti, niin että se sopii omaan budjettiin ja saa haluamansa uuden keittiön. 

Teemme keittiöremontteja joustavasti parannellen vanhaa tai sitten asentamalla vanhojen tilalle uudet kaapistot, työtasot ja kodinkoneet unohtamatta muuta keittiön pintaremonttia lattiasta kattoon. 

Tutustu alla neljään yleisimpään keittiön remontointitapaan ja JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ niin mietitään millä tavalla saadaan juuri SINULLE sopiva keittiö.

01. KATTAVA KEITTIÖREMONTTI

Tässä vaihtoehdossa keittiösi kaikki kalusteet ja pinnat uusitaan

Puramme ensin vanhat kaapistot ja hoidamme ne tarvittaessa kaatopaikalle.

Sen jälkeen poistamme vanhan lattiapinnan ja teemme haluamasi lattianpäällysteen.

Seuraavaksi maalaamme seinät ja katot tai teemme muun haluamasi pinnan.

Viimeiseksi asennamme kaapistot, keittiötasot, uudet kodinkoneet sekä teemme tarvittavat laatoitukset.

Täysin uusi keittiö on valmis👏

02.KESKIHINTAINEN KEITTIÖREMONTTI

Tässä vaihtoehdossa keittiösi ovet, vetimet ja työtasot uusitaan.


Keittiösi säilyy rakenteellisesti samanlaisena ja vanhat kaapit säilytetään. Poistamme vanhat ovet ja asennamme niiden tilalle uudet hankkimasi ovet. Asennamme niihin myös vetimet ja vaihdamme uudet työpöytien tasot.

Tässäkin vaihtoehdossa voidaan maalata seinät ja katto sekä tehdä tarvittaessa lattia- tai laatoitustöitä.

Keittiö näyttää taas ihan uudelta😀


03. EDULLINEN KEITTIÖ

Tässä vaihtoehdossa vanhojen kaappien ovet maalataan joko telalla tai ruiskumaalauksella ja työtasot uusitaan.

Kun vanhoihin keittiön kaapistoihin ja oviin on ihan tyytyväinen, mutta haluaa päivittää niiden värin, niin silloin ovien maalaus ja työtasojen vaihto luo keittiölle uuden ilmeen.

Tässäkin vaihtoehdossa voidaan maalata seinät ja katto sekä tehdä tarvittaessa lattia- tai laatoitustöitä.

Vanha keittiö on saanut uuden ilmeen👍


04. KEITTOKOMERON REMONTTI

Keittokomeron remontissa yritetään saada lisää toimivuutta pieneen keittiöön


Yleensä pienen keittiön remontissa yritetään saada mahdutettua pieneen tilaan mahdollisimman vaivaton keittiö.

Tulemme tekemään asuntoosi myös keittokomeron remontit. 

Vanha keittiö on saanut uuden ilmeen👍


TEEMME MYÖS MUUT KODIN KAIKKI REMONTIT- JA PINTAREMONTIT

Teemme kodin kaikki pintaremontit lattiasta kattoon. Työt toimitetaan aina viimeisteltynä ja ajallaan. Suojaamme huolellisesti KOTISI, emmekä jätä sotkua peräämme. Meiltä saat:

 • KAIKKI MAALAUSTYÖT; seinät, katot, lattiat, paneelit, kalusteet, portaat, kaiteet jne...
 • TAPETOINNIT
 • LATTIANPÄÄLLYSTEET; laminaatit, vinyylit ja parketit 
 • KEITTIÖREMONTIT JA KALUSTETYÖT
 • PANELOINNIT
 • ULKOTERASSIT
 • PUUSEPÄN TYÖT
 • jne...mikä tahansa tarpeesi onkin

REMONTTIKOHTEET

 • OMAKOTITALON REMONTIT
 • MÖKKIREMONTIT
 • HUONEISTOREMONTIT
 • YRITYSTEN TOIMITILAT

Pintaremontit

Teemme pintaremontin kaikkiin kotisi pintoihin lattiasta kattoon ja portaista ikkunoiden pieliin; maalaukset, lattianpäälystykset,  ikkunaremontit, smyygin pielet jne...

Keittiöremontit

Asennamme keittiön kaapistot ja teemme kustomoituja kaappi- ja säilytytilaratkaisuja. Vain mielikuvitus on rajana.

Kaikki puusta

Rakennamme puutavarasta mitä vain kotiisi; portaita, väliseiniä, listoituksia, kaappeja, panelointeja jne.. Mitä vain tarvitset!

Saunaremontit

Teemme saunaremontit alusta loppuun sisältäen kattopaneelit, seinäpaneelit ja lauteet.

Ulkoterassit ja -remontit

Rakennamme pihalle terassit. pergolat. portaat, aidat ja ulkorakennukset. Kerro mitä tarvitset.

Laminaatit - parketit - vinyylit

Purkaamme vanhat lattianpäällysteet ja asennamme uudet laminaatit, vinyylit, parketit 

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi ja remonttitoiveesi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti! Remonttityön perustuntihinta on 38 € + alv 24%

PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME

Kaikki työt tehtiin huolella, työnjälki oli erinomainen. "Tein kesällä 2020 Karin remonttiyrityksen kanssa sopimuksen 82 neliöisen rivitalo asuntoni pintaremontista. Sopimus sisälsi kaikkien sisäseinien maalauksen, osassa seinissä oli tapetit, jotka poistettiin, makuuhuoneiden ikkunoihin laitettiin ikkunalaudat, keittiön välitilaan asennettiin lasilevy, kylpyhuoneen seiniin lisättiin säilytyskoreja sekä pyykinkuivausteline Oskarin oksa. Tämän lisäksi piha-aidan pikku koirien menevät aukot paikattiin. Kaikki työt tehtiin huolella, työnjälki oli erinomainen. Sovittu budjetti ja aikataulu piti sekä loppusiivous hoidettiin hyvin. Olen erittäin tyytyväinen tehtyyn remonttiin. Meillä jatkuu varmasti yhteistyö ensi keväänä, kun pihan terassi uusitaan.

Maija-Liisa

Tuusula

"Kari teki rivitalokotini keittiöremontin viimeistelytyöt, huoneiston
olohuoneen katon maalauksen ja seinien maalaustöitä sekä
lattialistojen asennuksen. Lisäksi hänen kauttaan järjestyi
laadukkaiden liukuovien tilaaminen sekä asennus vaatekaappeihin.
Suunnittelukäynneistä lähtien kaikki sujui sovitussa ja luvatussa
aikataulussa. Lasku oli sovitun suuruinen. Remontin aikana paikat
pysyivät siistissä kunnossa ja kodissa pystyi asumaan. Työnjälki oli
hyvää ja huolellista. Aion jatkossakin käyttää Karia vastaavissa
kotini remonttitöissä. Suosittelen! Mari."

Seija Siikala ja Pauli Nykänen

Helsinki

" Kohtelias ja luotettava yrittäjä. Hinta/laatu-suhde kohdallaan.

Työn jälki erinomaista ja siistiä, yhteistyö pelasi moitteettomasti sekä asiakkaan toiveet kuunneltiin ja toteutettiin hienosti.

Koko urakka tehtiin huolella ja selkeästi aina tarjouksesta loppuun asti. Remontin kuluessa asiakas pidettiin ajan tasalla kaikista asioista.

Ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu, työn jälki hyvä.

Voin suositella Karin remonttia. Kiittäen ja parhain terveisin Eva "

Eva Silvennoinen

Espoo

Keittiöremontti - uusi ilme kotiin

Keittiöremontti on investointi, joka voi tuoda kotiisi paitsi uuden ilmeen, myös lisätä sen arvoa. Kariremontti tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua keittiöremonttien toteuttamiseen, olipa kyseessä sitten pieni päivitys tai täydellinen uudistus. Meiltä saat kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen, ja huolehdimme projektin jokaisesta vaiheesta alusta loppuun saakka.

Keittiöremontin hinta

Keittiöremontin hinta voi vaihdella suuresti riippuen remontin laajuudesta ja valituista materiaaleista. Kariremontti tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja läpinäkyvän hinnoittelurakenteen, jotta voit suunnitella budjettisi ilman yllätyksiä. Tarjoamme ilmaisen arvion projektistasi ja selkeän erittelyn kustannuksista, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja valita juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Keittiön kaapistojen asennus

Keittiön kaapistojen asennus on keskeinen osa keittiöremonttia, ja se vaatii ammattitaitoa varmistaa turvallinen ja kestävä asennus. Meidän kokeneet asentajamme takaavat, että kaapistot asennetaan oikein, turvallisesti ja aikataulun mukaisesti. Tarjoamme laajan valikoiman kaapistoja ja muita säilytysratkaisuja, jotka täyttävät tarpeesi ja sopivat budjettiisi, ja autamme sinua valitsemaan täydelliset ratkaisut keittiöösi.

Suunnittelu ja inspiraatio

Keittiöremontin suunnittelu alkaa unelmiesi keittiön visualisoinnista. Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua löytämään inspiraatiota, valitsemaan oikeat materiaalit ja värit sekä suunnittelemaan toimivan ja kauniin keittiön. Tutustu galleriaamme nähdäksesi aiempia projektejamme ja lue asiakkaidemme kokemuksia, jotka voivat auttaa sinua löytämään ideoita omalle remontillesi.

Ympäristöystävälliset ratkaisut

Sitoudumme ympäristöystävällisiin keittiöremonttikäytäntöihin valitsemalla kestäviä materiaaleja ja energiatehokkaita laitteita. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ekologisia remonttiratkaisuja, jotka paitsi parantavat keittiösi kauneutta, myös vähentävät hiilijalanjälkeäsi.

Ota yhteyttä

Valmiina aloittamaan keittiöremontin? Ota yhteyttä Kariremonttiin tänään ja tehdään yhdessä unelmiesi keittiöstä totta. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja, jotta voimme toteuttaa visionne täydellisesti.


USEIN KYSYTTYÄ

1. TEETTEKÖ MUUTAKIN KUIN PINTAREMONTTIA?

Teemme pintaremontin lisäksi keittiöremontteja sekä kaikkea mitä tulee vastaan projektin yhteydessä. Hoidamme mielellämme kaikki kodin remonttitarpeet, mukaan lukien "hankalatkin kohteet". 

2. MEILLÄ ON JO MATERIAALIT VALMIINA! TULETTEKO TEKEMÄÄN REMONTIN?

Tulemme tekemään remontin jo työmaalla olevista materiaaleista tai tuomme materiaalit mukanamme. Opastamme tarvittaessa etukäteen materiaalien hankinnassa

3. PITÄÄKÖ AIKATAULUT JA ENTÄ LAATU?

Asiakkaamme ovat kiitelleet meitä täsmällisistä aikatauluista. Saamme projektit aina tehtyä sovitussa aikataulussa ja sovitulla laadulla. Meille on tärkeää että teemme kanssasi remontin loputtua katselmuksen, jossa sinun on mahdollista kertoa jos jokin painaa mieltäsi ja et ole tyytyväinen siihen. Teemme remontin aina niin että olet 100%:sti tyytyväinen.

4. VOINKO HYÖDYNTÄÄ KOTITALOUSVÄHENNYSTÄ 2023?

Kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä. Kotitalousvähennyksen saat vain työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa.

Terveisiä täältä keittiöremontista 🙂

Tässä projektissa ollaan vaihtamassa keittiöön kaikkia kalusteita ja tehdään pintaremontti 👋