Maalaustyöt ja kodin kaikki pintaremontit

Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko pääkaupunkiseutu

Etsitkö luotettavaa remonttimiestä, joka remontoi kotisi pinnat ammattitaidolla ja pysyen aikataulussa? Tässä sinulle sellainen 👋

Moi,

"Olen Karoly Barath. Minulla on yli 20 vuoden kokemus puusepän ja maalarin töistä Unkarissa ja Suomessa. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme yli 400 remonttia kotitalouksissa ja yrityksissä. Teemme remontit aina alusta loppuun ja autamme kaikissa remonttitarpeissa."

PALVELUT

Teemme kodin kaikki maalaustyöt lattiasta kattoon. Työt toimitetaan aina viimeisteltynä ja ajallaan. Suojaamme huolellisesti kohteen ympäristön ja emmekä jätä sotkua peräämme.

  • kaikki maalaustyöt; seinät, katot, lattiat, paneelit, kalusteet, portaat, kaiteet jne...
  • tapetoinnit
  • lattianpäällysteet
  • listatyöt
  • kaikki kodin pinnat

Pyydä tarjous alhaalla olevalla lomakkeella. Vastaamme nopeasti!

PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME

"Tein kesällä 2020 Karin remonttiyrityksen kanssa sopimuksen 82 neliöisen rivitalo asuntoni pintaremontista. Sopimus sisälsi kaikkien sisäseinien maalauksen, osassa seinissä oli tapetit, jotka poistettiin, makuuhuoneiden ikkunoihin laitettiin ikkunalaudat, keittiön välitilaan asennettiin lasilevy, kylpyhuoneen seiniin lisättiin säilytyskoreja sekä pyykinkuivausteline Oskarin oksa. Tämän lisäksi piha-aidan pikku koirien menevät aukot paikattiin. Kaikki työt tehtiin huolella, työnjälki oli erinomainen. Sovittu budjetti ja aikataulu piti sekä loppusiivous hoidettiin hyvin. Olen erittäin tyytyväinen tehtyyn remonttiin. Meillä jatkuu varmasti yhteistyö ensi keväänä, kun pihan terassi uusitaan.

Maija-Liisa

Tuusula

"Kari teki kerrostalokotimme maalaus -ja korjausremontin. Olemme hyvin tyytyväisiä tulokseen! Kaikki sujui suunitellusti ja sekä aikataulu - että kustannusarviot pitivät paikkansa. Työt oli tehty huolellisesti ja ammattitaitoisesti ja juuri kuten oli sovittu. Karin kautta järestyi myös remontin loppusiivouksen jälkeen asunnon muu siivous, joka sekin tehtiin erinomaisesti. Suosittelemme mielellämme Karin firmaa! "

Seija Siikala ja Pauli Nykänen

Helsinki

" Kohtelias ja luotettava yrittäjä. Hinta/laatu-suhde kohdallaan.

Työn jälki erinomaista ja siistiä, yhteistyö pelasi moitteettomasti sekä asiakkaan toiveet kuunneltiin ja toteutettiin hienosti.

Koko urakka tehtiin huolella ja selkeästi aina tarjouksesta loppuun asti. Remontin kuluessa asiakas pidettiin ajan tasalla kaikista asioista.

Ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu, työn jälki hyvä.

Voin suositella Karin remonttia. Kiittäen ja parhain terveisin Eva "

Eva Silvennoinen

Espoo

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ


USEIN KYSYTTYÄ

1. Teetkö muutakin kuin pintaremonttia?

Teemme pintaremontin lisäksi vaativia puusepäntöitä, keittiöremontteja sekä kaikkea mitä tulee vastaan projektin yhteydessä.. Hoidamme mielellämme kaikki kodin remonttitarpeet.

2. Meillä on materiaalit valmiina, tuletteko tekemään remontin?

Tulemme tekemään remontin jo työmaalla olevista materiaaleista tai tuomme materiaalit mukanamme. Opastamme tarvittaessa etukäteen materiaalien hankinnassa

3. Pitääkö aikataulut ja laatu?

Asiakkaamme ovat kiitelleet meitä täsmällisistä aikatauluista. Saamme projektit aina tehtyä sovitussa aikataulussa ja sovitulla laadulla. Meille on tärkeää että teemme kanssasi remontin loputtua katselmuksen, jossa sinun on mahdollista kertoa jos jokin painaa mieltäsi ja et ole tyytyväinen siihen. Teemme remontin aina niin että olet 100%:sti tyytyväinen.