REMONTTIMIES LÄHELLÄ 
KAIKKIIN KODIN REMONTTEIHIN

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Sipoo, Järvenpää, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo ja Mäntsälä

Etsitkö luotettavaa remonttimiestä, joka remontoi KOTISI TAI YRITYKSESI pinnat ammattitaidolla ja pysyen aikataulussa? Tässä sinulle sellainen 👋

"Olen Karoly Barath. Minulla on yli 20 vuoden kokemus puusepän, timpurin ja maalarin töistä Unkarissa ja Suomessa. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme yli 400 remonttia kotitalouksissa ja yrityksissä. Teemme remontit aina alusta loppuun ja autamme kaikissa remonttitarpeissa 

PALVELUALUEET: 

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Sipoo, Järvenpää, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Tuusula, Pornainen ja Mäntsälä

TEEMME KODIN KAIKKI REMONTIT- JA PINTAREMONTIT

Teemme kodin kaikki pintaremontit lattiasta kattoon. Työt toimitetaan aina viimeisteltynä ja ajallaan. Suojaamme huolellisesti KOTISI, emmekä jätä sotkua peräämme. Meiltä saat:

  • KAIKKI MAALAUSTYÖT; seinät, katot, lattiat, paneelit, kalusteet, portaat, kaiteet jne...
  • TAPETOINNIT
  • LATTIANPÄÄLLYSTEET; laminaatit, vinyylit ja parketit
  • KEITTIÖREMONTIT JA KALUSTETYÖT
  • PANELOINNIT
  • ULKOTERASSIT
  • PUUSEPÄN TYÖT
  • jne...mikä tahansa tarpeesi onkin

REMONTTIKOHTEET

  • OMAKOTITALON REMONTIT
  • MÖKKIREMONTIT
  • HUONEISTOREMONTIT
  • YRITYSTEN TOIMITILAT

Meidän suurin ja näyttävin työ näkyvillä helmikuu 2024 sisustuslehdessäPintaremontit

Teemme pintaremontin kaikkiin kotisi pintoihin lattiasta kattoon ja portaista ikkunoiden pieliin; maalaukset, lattianpäälystykset,  ikkunaremontit, smyygit jne...

Keittiöremontit

Asennamme keittiön kaapistot ja laatikostot. Myös pelkällä ovien vaihdolla tai maalauksella saa uuden ilmeen keittiöön.

Kaikki puusta

Rakennamme puutavarasta mitä vain kotiisi; väliseiniä, listoituksia,  panelointeja, terasseja jne.. Mitä vain tarvitset!

Saunaremontit

Teemme saunaremontit alusta loppuun sisältäen kattopaneelit, seinäpaneelit ja lauteet.

Ulkoterassit ja -remontit

Rakennamme pihalle terassit. pergolat. portaat, aidat ja ulkorakennukset. Kerro mitä tarvitset.

Laminaatit - parketit - matot

Puramme vanhat lattianpäällysteet ja asennamme uudet laminaatit, vinyylit, parketit ja korkit. 

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi ja remonttitoiveesi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti! Remonttityön perustuntihinta on 38 € + alv 24%

PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME

Kaikki työt tehtiin huolella, työnjälki oli erinomainen. "Tein kesällä 2020 Karin remonttiyrityksen kanssa sopimuksen 82 neliöisen rivitalo asuntoni pintaremontista. Sopimus sisälsi kaikkien sisäseinien maalauksen, osassa seinissä oli tapetit, jotka poistettiin, makuuhuoneiden ikkunoihin laitettiin ikkunalaudat, keittiön välitilaan asennettiin lasilevy, kylpyhuoneen seiniin lisättiin säilytyskoreja sekä pyykinkuivausteline Oskarin oksa. Tämän lisäksi piha-aidan pikku koirien menevät aukot paikattiin. Kaikki työt tehtiin huolella, työnjälki oli erinomainen. Sovittu budjetti ja aikataulu piti sekä loppusiivous hoidettiin hyvin. Olen erittäin tyytyväinen tehtyyn remonttiin. Meillä jatkuu varmasti yhteistyö ensi keväänä, kun pihan terassi uusitaan.

Maija-Liisa

Tuusula

"Kari teki kerrostalokotimme maalaus -ja korjausremontin. Olemme hyvin tyytyväisiä tulokseen! Kaikki sujui suunitellusti ja sekä aikataulu - että kustannusarviot pitivät paikkansa. Työt oli tehty huolellisesti ja ammattitaitoisesti ja juuri kuten oli sovittu. Karin kautta järestyi myös remontin loppusiivouksen jälkeen asunnon muu siivous, joka sekin tehtiin erinomaisesti. Suosittelemme mielellämme Karin firmaa! "

Seija Siikala ja Pauli Nykänen

Helsinki

" Kohtelias ja luotettava yrittäjä. Hinta/laatu-suhde kohdallaan.

Työn jälki erinomaista ja siistiä, yhteistyö pelasi moitteettomasti sekä asiakkaan toiveet kuunneltiin ja toteutettiin hienosti.

Koko urakka tehtiin huolella ja selkeästi aina tarjouksesta loppuun asti. Remontin kuluessa asiakas pidettiin ajan tasalla kaikista asioista.

Ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu, työn jälki hyvä.

Voin suositella Karin remonttia. Kiittäen ja parhain terveisin Eva "

Eva Silvennoinen

Espoo

Harry

Espoo


Haimme paritalon kolmen huoneen maalaus- ja tapetointiurakkaan tekijää.Löysin Karin netistä ja lähetin hänelle tarjouspyynnön tarkalla työnkuvauksella.Sain tarjouksen nopeasti ja Kari aloitti työn viikon varoitusajalla.Kari ja hänen kumppaninsa hoitivat hommat ilman viiveitä,ammattimaisesti ja pysyivät sekä luvatussa aikataulussa että budjetissa.Voin vilpittömästi suositella Karia vastaavanlaisiin töihin.

USEIN KYSYTTYÄ

1. TEETTEKÖ MUUTAKIN KUIN PINTAREMONTTIA?

Teemme pintaremontin lisäksi keittiöremontteja sekä kaikkea mitä tulee vastaan projektin yhteydessä. Hoidamme mielellämme kaikki kodin remonttitarpeet, mukaan lukien "hankalatkin kohteet". 

2. MEILLÄ ON JO MATERIAALIT VALMIINA! TULETTEKO TEKEMÄÄN REMONTIN?

Tulemme tekemään remontin jo työmaalla olevista materiaaleista tai tuomme materiaalit mukanamme. Opastamme tarvittaessa etukäteen materiaalien hankinnassa

3. PITÄÄKÖ AIKATAULUT JA ENTÄ LAATU?

Asiakkaamme ovat kiitelleet meitä täsmällisistä aikatauluista. Saamme projektit aina tehtyä sovitussa aikataulussa ja sovitulla laadulla. Meille on tärkeää että teemme kanssasi remontin loputtua katselmuksen, jossa sinun on mahdollista kertoa jos jokin painaa mieltäsi ja et ole tyytyväinen siihen. Teemme remontin aina niin että olet 100%:sti tyytyväinen.

4. VOINKO HYÖDYNTÄÄ KOTITALOUSVÄHENNYSTÄ 2023?

Kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä. Kotitalousvähennyksen saat vain työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa.

Terveisiä täältä katon yläpohjasta 🙂

Joskus projektit vievät meidät vähän hankaliinkin paikkoihin, mikä on vaan meistä plussaa! Nähdään teidän seuraavassa projektissa 👋