Kiitos yhteydenotosta ja luottamuksestaūüôā

"Olemme yhteydess√§ sinuun mahdollisimman nopeasti. Jos haluat keskustella heti, niin voit soittaa my√∂s minulle numeroon  040 248 9626

Ystävällisin terveisin Kari

Pintaremontit

Teemme pintaremontin kaikkiin kotisi pintoihin lattiasta kattoon ja portaista ikkunoiden pieliin; maalaukset, lattianp√§√§lystykset,  ikkunaremontit, smyygin pielet jne...

Keittiöremontit

Asennamme keittiön kaapistot ja teemme kustomoituja kaappi- ja säilytytilaratkaisuja. Vain mielikuvitus on rajana.

Kaikki puusta

Rakennamme puutavarasta mitä vain kotiisi; portaita, väliseiniä, listoituksia, kaappeja, panelointeja jne.. Mitä vain tarvitset!

Saunaremontit

Teemme saunaremontit alusta loppuun sisältäen kattopaneelit, seinäpaneelit ja lauteet.

Ulkoterassit ja -remontit

Rakennamme pihalle terassit. pergolat. portaat, aidat ja ulkorakennukset. Kerro mitä tarvitset.

Laminaatit - parketit - matot

Purkaamme vanhat lattianp√§√§llysteet ja asennamme uudet laminaatit, vinyylit, parketit ja muovimatot. 

PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME

Kaikki ty√∂t tehtiin huolella, ty√∂nj√§lki oli erinomainen. "Tein kes√§ll√§ 2020 Karin remonttiyrityksen kanssa sopimuksen 82 neli√∂isen rivitalo asuntoni pintaremontista. Sopimus sis√§lsi kaikkien sis√§seinien maalauksen, osassa seiniss√§ oli tapetit, jotka poistettiin, makuuhuoneiden ikkunoihin laitettiin ikkunalaudat, keitti√∂n v√§litilaan asennettiin lasilevy, kylpyhuoneen seiniin lis√§ttiin s√§ilytyskoreja sek√§ pyykinkuivausteline Oskarin oksa. T√§m√§n lis√§ksi piha-aidan pikku koirien menev√§t aukot paikattiin. Kaikki ty√∂t tehtiin huolella, ty√∂nj√§lki oli erinomainen. Sovittu budjetti ja aikataulu piti sek√§ loppusiivous hoidettiin hyvin. Olen eritt√§in tyytyv√§inen tehtyyn remonttiin. Meill√§ jatkuu varmasti yhteisty√∂ ensi kev√§√§n√§, kun pihan terassi uusitaan.

Maija-Liisa

Tuusula

"Kari teki kerrostalokotimme maalaus -ja korjausremontin. Olemme hyvin tyytyväisiä tulokseen! Kaikki sujui suunitellusti ja sekä aikataulu - että kustannusarviot pitivät paikkansa. Työt oli tehty huolellisesti ja ammattitaitoisesti ja juuri kuten oli sovittu. Karin kautta järestyi myös remontin loppusiivouksen jälkeen asunnon muu siivous, joka sekin tehtiin erinomaisesti. Suosittelemme mielellämme Karin firmaa! "

Seija Siikala ja Pauli Nykänen

Helsinki

" Kohtelias ja luotettava yrittäjä. Hinta/laatu-suhde kohdallaan.

Työn jälki erinomaista ja siistiä, yhteistyö pelasi moitteettomasti sekä asiakkaan toiveet kuunneltiin ja toteutettiin hienosti.

Koko urakka tehtiin huolella ja selkeästi aina tarjouksesta loppuun asti. Remontin kuluessa asiakas pidettiin ajan tasalla kaikista asioista.

Ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu, työn jälki hyvä.

Voin suositella Karin remonttia. Kiittäen ja parhain terveisin Eva "

Eva Silvennoinen

Espoo